Crystal detox

Детокса върху загрята хималайска сол цели отпускане на съединителната тъкан и мускулатурата  стимулиране на кръвоснабдяването и изчистване на тялото от токсини. Предлаганият в „Център за жизненост и красота” детокса се прилага върху първото по рода си легло Crystals. То дава възможност на клиента да легне върху кристали от Хималайска сол и предоставя всички преимущества на Халотерапията. Възпроизвежда морските пари. Леглото е снабдено с 150 кг. хималайска сол, която се нагрява до 32-46 градуса от надеждната система за подгряване. Около ваната със солта са разположени 30 плочки с интензивна LED светлина, съчетавайки свойствата на хромо и ароматерапията. Плочките от солни кристали неутрализират електромагнитните вълни и предпазват от действието на свободните радикали.

Процедурата е изключително ефикасна при цистит,лумбаго,ишиас,радикулит,мускулни крампи ,шипове и др.

Времетраене на процедурата 50мин.

Цена: 80 лв.

Лимфен дренаж

Лимфния дренаж е детоксикираща процедура, която чрез дрениращ масаж помага на тялото да се изчисти от токсините
Възпроизвежда благотворното действие от един ефективен ръчен масаж, с видими резултати още от първата процедура.
Апаратът е насочен за лечение на несъвършенства, като целулит, задържане на течности, тежки и подути крака. Засилва кръвообръщението.

2. Действие
– при отслабване
– помага при лечение на разширени вени
– следоперативен оток
– при целулит
– при синдром на подути крака
– при целулит
– подобрява циркулацията на кръвта и лимфния поток
– против констипация
– тонизира тялото
– при рехабилитация след оперативни намеси
– стимулира клетъчния метаболизъм
– при задържане на течности

3. Противопоказания
-при кардиологични или бъбречни заболявания
-тромбофлебит, тромбоза
-злокачествена лимфедема/набиране на лимфна течност в определени части на тялото/
-травма на крайниците
-тежка периферна артериална недостатъчност
-артериосклероза
-лимфангит/възпаление на лимфните съдове/
-дерматит

Продължителност на процедурата 30 мин.
Цена: 35лв.

Скулптуриране на тялото с  X Body

X Body cellutonic е първия в света апарат съчетаващ едновременно кавитация,радиочестотен лифтинг и фотобиостимулация.Технология от ново поколение,по която се работи в Италия,Франция,Германия и САЩ, и за първи път в България.

X Body редуцира мастните натрупвания,помага за освобождаване от излишни течности.Моделира,елиминира целулита,способства отслабването и тонизира тъканите.

Насочен е за справяне с несъвършенствата на тялото  с 3 различни начина на работа,използващ 3 енергии.

– Ултразвук – насочен към липоредукцията. Действа върху локалните мастни натрупвания и при големи отоци.

– Квадриполярна радиофреквенция–подобрява пропускливостта на мастните клетки,увеличава окисляването на тъканите, стимулира производството на колаген и еластин

Фотобиостимулация–стимулира и регенерира тъканите.

Апаратът е насочен към лечение на несъвършенства ,като –целулит,локализирани мастни натрупвания ,забавен клетъчен метаболизъм,задържане на течности, фиброзен целулит.

С помощта на комбинираното действие на трите енергии се пука мастната мембрана на клетките и от тях се изливат триглицеридите/така наречените сложни мазнини, които попадат в лимфо и кръвообръщението, след което достигат до черния дроб. Разпознати от него, като чужди тела,биват преработени в енергия, като остатъчния продукт се изхвърля от тялото.
Желателно е по време на терапията приемането на много течности/най-вече вода/, което помага за по-бързото изчистване от токсините в организма.

Противопоказания

 • при наличие на пейсмейкъри
 • при сърдечна аритмия
 • варикозни вени
 • да не се обработват зони в близост до метални пластини,протези ,метални импланти
 • да не се прилага в близост до сърдечната област и в областта на репродуктивния апарат, както и върху кости
 • не се прилага при възпалителни процеси, инфекции на кожата и кожни лезии
 • при бременност
 • неоплазия/неконтролируемо разрастване на клетките и оформяне на образувания/
 • при епилепсия
 • при прием на антикоагулантни /противосъсирващи/лекарствени препарати
 • да не се обработват прекалено чувствителни кожи

Препоръчителния брой процедури е между 8 и 20, в зависимост от проблема,прилагани два пъти в седмицата.Видим ефект от първата процедура.

Времетраене на процедурата 20  мин. на една зона

Цена на единична процедура 80лв. за зона по избор 20х20см- /предни бедра,задни бедра,паласки,прасци,седалище,корем,ръце/

Цялостен детокс

Кавитация-Детокс-Дренаж

Процедурата се извършва в три стъпки:

Първа стъпка-обработване на зони  по избор(бедра,паласки,ръце,корем) с

X Body Cellutonic-апарат насочен е за справяне с несъвършенствата на тялото  с 3 различни начина на работа,използващ 3 енергии.

– Ултразвук – насочен към липоредукцията. Действа върху локалните мастни натрупвания и при големи отоци.

– Квадриполярна радиофреквенция–подобрява пропускливостта на мастните клетки,увеличава окисляването на тъканите, стимулира производството на колаген и еластин

-Фотобиостимулация–стимулира и регенерира тъканите.Апаратът е насочен към лечение на несъвършенства ,като –целулит,локализирани мастни натрупвания ,забавен клетъчен метаболизъм,задържане на течности, фиброзен целулит.

Втора стъпка-релакс върху загрята хималайска сол-цели отпускане на съединителната тъкан и мускулатурата  стимулиране на кръвоснабдяването и изчистване на тялото от токсини

 

Трета стъпка-апаратен лимфен дренаж

Лимфния дренаж е детоксикираща процедура, която чрез дрениращ масаж помага на тялото да се изчисти от токсините
Възпроизвежда благотворното действие от един ефективен ръчен масаж, с видими резултати още от първата процедура.
Апаратът е насочен за лечение на несъвършенства, като целулит, задържане на течности, тежки и подути крака. Засилва кръвообръщението.

Времетраене на процедурата 100 мин.

Цена 135лв.

Дренираща терапия за  крака + лимфен дренаж

В първия етап на терапията се прилага лимфен дренаж, с цел засилване на кръвообръщението и по-бързото изхвърляне на токсините от тялото, чрез лимфната система.

Във втория етап се прилагат дрениращи превръзки за крака и ханш DrainBody. Те са напоени със съставки, активиращи клетъчния метаболизъм. Подпомагат процеса на елиминиране на мазнините, намаляват излишните течности, тонизират тъканите.
Процедурата се извършва върху легло с нагрята хималайска сол, като целта е проникване в дълбочина на активните вещества.
Продължителност на процедурата 90 мин.

Цена: 130лв.

Ултразвук терапия

Лечение с ултразвук

Ултразвуковата терапия е един от основните раздели на физиотерапията, при който в лечебния процес се използват механичните ултразвукови вълни, с които се озвучават засегнатите части от тялото.

Общото действие на ултразвука е болкоуспокояващо и противовъзпалително, стимулира регенерацията на тъканите, нормализира съдовия тонус, подобрява обмяната на веществата, активира кръвообращението и действа антибактериално и противоалергично.

Най-голямото предимство на този тип лечение е, че е напълно безвредно, замества операционните процедури, спестява много време, сравнително евтино е и не е нужен период на възстановяване.
Модерните апарати за физиотерапия с ултразвук намират широко приложение за лечение на различни заболявания и контузии, сред които:

травматични заболявания на опорно-двигателния апарат;
възпалително неврологични заболявания;
възпалителни заболявания на мускулната система и др.

Противопоказания/ Кога не може да се прилага ултразвукова терапия ?
Инфекции
Остри травми
Тромбофлебит
Остър флебит
Бременност
Неоплазми
Злокачествени заболявания
Остри инфекции
Сколонност към кръвоизливи
Венозна тромбоза
Съмнение за костни фрактури

Терапия на гръб -20 мин.-30лв.

Терапия на прасци /2бр./ 20мин.-30лв.

Терапия  на рамена /2бр./ 20мин. 30лв.

Отслабваща терапия за крака + лимфен дренаж

В първия етап на терапията се прилага лимфен дренаж,с цел засилване на кръвообръщението и по-бързото изхвърляне на токсините от тялото, чрез лимфната система.

Във втория етап се прилагат моделиращите превръзки за крака и ханш Slim Body. Те са напоени със съставки, активиращи клетъчния метаболизъм.
Подпомагат процеса на елиминиране на мазнините,намаляват излишните течности, тонизират тъканите.
Процедурата се извършва върху легло с нагрята хималайска сол, като целта е проникване в дълбочина на активните вещества.
Продължителност на процедурата 90 мин.

Цена: 130лв.

Стягане на тялото с X Well

X well my plate е първата платформа с вграден персонален треньор.

Различните специфични програми, използвайки честотите на най-подходящите трептения и специални пози, водят до резултати, като дрениране, редукция, тонизиране, стягане.
Платформата, съчетана с различни козметични процедури, помага за подсилване и поддържане на ефекта.
Могат да се изберат 60 програми, предварително зададени в 5 подкатегории: загряване, дрениране, моделиране, тонизиране, мощност.
Времетраене на процедурата 20 мин.

Цена: 14 лв.

Солна стая възрастни

Халотерапията е метод за лечение на много заболявания единствено със сол.

За тази цел се създават помещения/солни стаи и солни пещери/ с микроклимат идентичен на този в солните мини под земята. Доказано е, че процедура от 30 минути на подобно място се равнява на тридневна почивка на морския бряг.
Известно е, че хималайската сол притежава 84 микроелемента /същите, които се съдържат в кръвната плазма и в клетъчната течност на човек/ и са изключително важни за организма. Тези елементи са в йонна форма, което означава че са готови за усвояване от клетките на тялото. Кристалната сол съдържа енергийни честоти, които имат способността да балансират даден енергиен дефицит.

В нашето ежедневие присъстват много електроуреди, които излъчват положителни йони, т. е създава се т. н. електросмог. Те се натрупват в организма и нарушават естествения баланс. Последствията са – умора, стрес, депресия, безсъние, раздразнителност и др. Хималайската сол има естественото свойство да излъчва отрицателни йони, с което се неутрализира положителния заряд в организма.
При вдишване на соления въздух, молекулата на хималайската сол навлиза във влажните дихателни пътища, при което се разпада и отделя отрицателни йони, в следствие на което се намалява стреса, депресията, умората и се подсилват съпротивителните сили на организма.
В състава на тази сол влиза много малко количество натрий, калий, желязо и сяра, за разлика от трапезната сол, което означава, че не се задържа вода в тялото, причиняваща заболявания като подагра, целулит, камъни в бъбреците.
Хималайската сол има редица лечебни свойства. Тя притежава антибактериално, антимикотично и противовъзпалително действие. Използва се за лечение на болести на кожата и дихателната система. Подобрява клетъчния метаболизъм, предотвратява мускулни крампи, укрепва костите и намалява риска от остеопороза.

Халотерапията е особено ефикасна при:

 • хронични белодробни заболявания
 • алергии
 • при простудни заболявания
 • при дерматалогични заболявания, като акне, невродермит, псориазис, целулит.
 • при проблеми със сърцето и кръвоносните съдове
 • Солта прониква чрез вдишване и чрез кожата. Тя алкализира и възстановява солевия баланс, стимулира дейността на нервните клетки, подобрява преноса на информация.
 • Времетраене на процедурата 30 мин
 • Цена за възрастни  20лв.
  Цена за деца над 7 год. 10 лв.
  Цена за деца до 7 год. С придружител – безплатно за децата

Цена за възрастни  20лв.
Цена за деца над 7 год. 10 лв.
Цена за деца до 7 год. С придружител – безплатно за децата

Антицелулитен масаж върху загрята хималайска сол

Антицелулитен масаж върху загрята хималайска сол

Целулитът според много специалисти представлява заболяване на съединителната тъкан.

Получава се натрупване на отпадъчни продукти,вода и мазнина в подкожния клетъчен слой.

Причините  за появата му са най-различни:

-наследствени

-хормонален дисбаланс

-начин на живот-движение,хранене и др.

Начини за справяне с проблема

-хранителен режим

-двигателен режим

-антицелулитни процедури

Предлагания в Център за жизненост и красота ДЕВИМАР масаж  върху загрята хималайска сол ,цели :

-засилване на кръвообръщението

-изчистване на задържаните течности

-детоксикация

Продължителност на процедурата 35-40-мин.

Препоръчителен брой процедури-8-10 ,през интервал от 2-3дни

Цена на процедурата 50лв.

.

.

.

Запишете час в удобно за Вас време на телефон 0889/58-50-13

.

Запишете час в удобно за Вас време на телефон 0889/58-50-13